Forum regels

1. Het forum en de website www.zzpervaring.nl zijn bedoeld om vragen te stellen, ervaringen te delen en/of te discussiëren over tal van onderwerpen. Belangrijk daarbij is:  Discriminatie, racisme en provocerend gedrag zijn niet toegestaan. Hatelijke, bedreigende en seksueel getinte berichten, afbeeldingen en video’s zijn niet toegestaan. Wees respectvol richting beheerders en andere gebruikers. Gebruik Algemeen Beschaafd Nederlands (ABN). Blijf bij het onderwerp, ga niet off-topic.

2.Wees zorgvuldig met het verwoorden van het standpunt. Een geschreven tekst kan anders overkomen dan een gesproken tekst. Gebruik eventueel emoticons (smiley) om een emotie te tonen. Wees voorzichtig met sarcasme. Blijf bij het onderwerp van het gesprek of de discussie. Kies de categorie die het beste bij je bericht past. Formuleer een duidelijke titel bij je bericht. Plaats je bericht maar één keer, zgn. crossposten in meerdere forums is tegen de regels. Controleer eerst of er over jouw vraag of opmerking al een topic is aangemaakt.

3. Discriminatie, scheldwoorden, aanstootgevende teksten en/of afbeeldingen, bedreigende of beledigende taal, racistische uitlatingen of links ernaar toe zijn niet toegestaan.

4. Gebruik hoofdletters op de goede manier. SCHREEUWEN IS NIET NODIG!

5. Plaats geen illegale en/of shockerende content of links naar deze content en vraag hier ook niet om. Plaats geen commerciële posts zoals reclame, enquêtes, etc. Gebruik geen onnodige quotes/citaten, zoals het overnemen van de gehele openingspost. Kopieer geen berichten van social media Plaats geen tekst- en beeldmateriaal van derden waar auteursrecht op rust. Plaats geen persoonlijke gegevens en/of privémateriaal zoals NAW-gegevens, e-mails en

6. Maak geen misbruik van: Op het forum geplaatste berichten van anderen. Foto’s op www.zzpervaring.nl.Wanneer je foto’s of berichten van een ander wilt gebruiken, vraag toestemming aan de persoon die de foto heeft geplaatst. Publieke gegevens van anderen: het is prettig als iemand zij/haar e-mailadres in het profiel zichtbaar maakt. Ga daar zorgvuldig en met respect mee om.

7. Stuur anderen geen ongevraagde commerciële informatie.

8. Persoonlijke ruzies, privéconflicten worden niet op het forum van ZZP Ervaring uitgevochten.

9. Plaats geen link naar illegale zaken.

10. Het is niet mogelijk om jouw waardering voor een bedrijf of product te wijzigen.

11. Commerciële reclame is verboden op het forum van ZZP Ervaring. Ook commerciële links in (het onderschrift), een commercieel e-mail adres of account zijn niet toegestaan.

12. Plaats geen link naar andere fora. Alleen het plaatsen van zogenaamde “deep-links” naar afbeeldingen is toegestaan. Dit houdt in dat er alleen verwezen mag worden naar foto’s op een ander forum, zonder dat het andere forum of de andere topics zichtbaar zijn. Onze voorkeur gaat uit naar het plaatsen van foto’s via de in het forum geïntegreerde fotomodule. Wij zijn dan niet afhankelijk van servers van derden en kunnen te allen tijde het tonen van de foto’s kunnen garanderen.

13. Berichten die niet aan forumregels voldoen, kunnen we aanpassen of verwijderen.  Bij meerdere overtredingen op de forumregels kan een account worden geblokkeerd.